• Денес е: петок, септември 30, 2022
Апликација за членство

Сеуште не сте член на Стопанската комора на Македонија Турција?

Членство во Стопанска комора на Македонија-Турција е отворено за сите компании и правни лица кои веруваат дека можат да допринесат на рaзвојот на деловните активности и на самата бизнис заедница, кои сакаат да преземат активна улога во овој процес и кои сакаат да бидат протагонисти на процесот на трансформација на секторите и деловните мрежи.

Како член во Стопанска комора на Македонија-Турција:

Share