• Денес е: недела, ноември 29, 2020

Прв виртуелен саем за храна на нашата земја- THE FOURC

Matto
октомври13/ 2020

Од 23-27 ноември 2020 година, во координација со министерството за трговија на Република Турција и со поддршка на собранието на извозници на Р.Турција, и прехранбениот сектор во склоп на генералниот секретаријат на здруженија на извозници на Егејот, се планира да се организира саем “The Fource 2020”.

 

Саемот ќе се одржи на дигитална платформа https://www.thefource.org/ , во прилог подетални информации во врска со саемот и пријава за учество. Во овој контекст, би ве замолиле да ја проследите информацијата и до Вашите членови, доколку би биле заинтересирани за учество.

Share
Ознаки: