• Денес е: понеделник, август 2, 2021

ДЕЛЕГАЦИЈА НА `МУСИАД` ОД АНТАЛИЈА ГО ПОСЕТИ СЕДИШТЕТО НА МАТТО

Matto
март14/ 2008

На 17 Март 2010 година, делегација на деловни луѓе на здружението `МУСИАД` од Анталија го посети седиштето на МАТТО, Повеќето од деловните луѓе на делегацијата се занимаваат во областа на градежништвото, поради тоа побараа информации во врска со условите за градежништво во Македонија. На нив им беа понудени потребните информации во врска со оваа тема. Некои од деловните луѓе покажаа интерес на средбата и истакнаа дека во блиска иднина повторно ќе дојдат за инвестирање во Македонија

Share