• Денес е: петок, септември 30, 2022

Листа на Саеми поддржани од министерство за трговија на Република Турција / 2022

Matto
август05/ 2022

Листа на Саеми поддржани од министерство за трговија на Република Турција / 2021

Министерството за трговија на Р. Турција обезбедува поддршка за посета на некои важни саеми, со цел развој на билатералните односи меѓу Р. Турција и Р. Северна Македонија.

Во прилог листа на саеми во Република Турција кои ќе се оддржат во 2021, а истите ќе бидат поддржани од Министерство за економија на Република Турција.

Забелешка: Ве замолуваме да го пополните формуларoт за учество во прилог, и да ни го испратите најдоцна до датумите на пријавување за саемот на кој сакате да учествувате

наведени во списокот.

 

Share
Ознаки: