• Денес е: петок, јуни 25, 2021

Стопанска Комора На Бугарија-Турција Ја Посети Нашата Комора

Matto
март14/ 2008

Стопанска комора на Бугарија-Турција ја посети нашата комора
На 4 Март 2010 година Делегацијата на Стопанска комора на Бугарија-Турција ја посети нашата комора. За време на посетата се разгледаа активностите на двете комори.

Share